Volders otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Volders şehrindeki mevcut 2 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-2 / 2
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
Landgasthof Jagerwirt Otel VoldersKonukevi
8.2
Süper171 yorum
Harita
Şehir merkezi 300 m mesafede
Volders şehrinde ve Swarovski Crystal Worlds'a sadece 2.6 km uzaklıkta yer alan bu tesis, kızılötesi sauna, Fin saunası gibi olanaklara sahiptir.
Başlangıç fiyatı5 465 TL /geceSeç
Alpenrelax Krepperhutte Guest House VoldersKonukevi
8.2
Süper23 yorum
Harita
Şehir merkezi 3.4 km mesafede
Halsmarterlift'dan sadece 1 km uzaklıkta yer alan bu otel, güneş terası, buhar odası, spa tedavisi sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı4 244 TL /geceSeç

Volders şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Volders otelleri

Glungezerbahn'a yakın Alpenrelax Krepperhutte'de oda rezervasyonu yapmak için Bookeder.com'u kullanarak zamandan ve paradan tasarruf edin. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Volders şehir merkezindeki Alpenrelax Krepperhutte'da konaklamanın tadını çıkarın. Bütçeye dost Alpenrelax Krepperhutte gibi fiyatların 3200TL'dan başladığı Glungezerbahn yakınında bir otelde konaklamayı düşünün.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Gemeindebucherei Volders'a yakın, Volders şehrinin kalbinde olmak isteyenler, ücretsiz otopark, tüm vücut masajı, havaalanı transfer servisi bulabileceğiniz Landgasthof Jagerwirt'da kalmayı düşünmeli. Top Mountain View ve Apartment Peotta, size şehir merkezine 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde konaklama sunan iyi dairelerdir.

Volders şehrinin en iyi tarafını görmek isterseniz, merkeze 5 dakikalık yürüme mesafesindeki Landgasthof Jagerwirt gibi Gemeindebucherei Volders yakınında bir otel rezervasyonu yapın. 2689TL'dan başlayan fiyatlı Landgasthof Jagerwirt gibi Gemeindebucherei Volders yakınında bir otelini rezerve edebilirsiniz.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Volders şehrine bir gezi yapmayı planlıyorsanız, şehir merkezinde Top Mountain View veya Apartment Peotta gibi dairelerinde kalmayı düşünün. Apartment Peotta, Volders şehir merkezine 0,7 km mesafede yer alan rahat ve ev gibi bir B&B seçeneğidir. Ailenizle birlikte Volders şehrine seyahat ediyorsanız, ücretsiz otopark, güneş terası, spa merkezi bulunan çocuk dostu bir otel olan Swarovski Crystal Worlds'nın yanındaki Alpenrelax Krepperhutte'ı tercih edin. Landgasthof Jagerwirt, Volders şehrinin en iyi tatil yerlerinden biri olarak derecelendirilmiş olup ücretsiz otopark, tüm vücut masajı, havaalanı transfer servisi gibi olanaklar sunmaktadır.

Daha fazla gösterAz