Creek Village otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Creek Village şehrindeki mevcut 5 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-5 / 5
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.2
Süper91 yorum
Bu aile otelin odaları denize bakmakta ve bünyesinde yüzme havuzu da bulunmaktadır.
Başlangıç fiyatı6 205 TL /geceSeç
8.4
Süper506 yorum
Konuklar bu makul fiyatlı oteldeki alakart restoranda uluslararası mutfağının tadını çıkarabilir ve yüzme havuzunda rahatlayabilir.
Başlangıç fiyatı3 569 TL /geceSeç
Riu Palace Paradise Island (Adults Only)Otel
8.4
Süper60 yorum
Şehir merkezine 1 km'den daha az bir mesafede bulunan bu 379 odalı konaklama fitness kursları, fitnes merkezi, jakuzi sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı8 841 TL /geceSeç
The Ocean Club, A Four Seasons Resort, BahamasResort
8.4
Süper62 yorum
Şehrin Paradise Island semtinde yer alan bu lüks otelde, açık havuz ve alakart restoranda uluslararası mutfağı mevcuttur.
Başlangıç fiyatı35 847 TL /geceSeç
Atlantis - The Coral At Atlantis Autograph CollectionOtel
7.2
Çok iyi25 yorum
Yat limanına bakan odaları otel Marine Habitat at Atlantis'a yakındır.
Başlangıç fiyatı10 899 TL /geceSeç

Creek Village şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Creek Village otelleri

Sunrise Beach Club & Villas Captain Vinny's Cafe'a 7 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan ekonomik bir seçimdir. Paradise Plajı'dan sadece bir taş atışı uzaklığında Sunrise Beach Club & Villas bulacaksınız.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Creek Village şehir merkezinde konaklarken, oda fiyatları 3154TL'dan başlayan Comfort Suites Paradise Island'ı düşünün. Comfort Suites Paradise Island ve Warwick Paradise Island Bahamas (Adults Only) gibi oteller sizi Creek Village şehrindeki olayların kalbine atar.

Versailles Bahçeleri'a yaklaşık 750 metre mesafedeki Warwick Paradise Island Bahamas (Adults Only), masaj, alışveriş hizmeti, jakuzi sunmaktadır. Versailles Bahçeleri'a yaklaşık 750 metre mesafede bulunan Warwick Paradise Island Bahamas (Adults Only)'da kalmak isteyebilirsiniz.

Creek Village 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Comfort Suites Paradise Island ve The Ocean Club, A Four Seasons Resort, Bahamas gibi Paradise Island semtinde, Hurricane Hole Marina yakınında birçok lüks otel bulacaksınız. Romantik bir tatil geçirmeyi planlıyorsanız, o zaman çamaşır yıkama hizmeti, oda servisi, fitness merkezi ile 4 yıldızlı bir butik otel olan Comfort Suites Paradise Island'da bir oda ayırtmayı düşünün. Comfort Suites Paradise Island 4 yıldızlı bir zincir otel olup Creek Village şehir merkezine 800 metre uzaklıkta ve konuklarına çamaşır yıkama hizmeti, oda servisi, fitness merkezi sunar.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Sunrise Beach Club & Villas, Creek Village şehrinde ekonomik bir daire olup, aynı zamanda Paradise Plajı'nın da yakınındadır. Sunrise Beach Club & Villas, şehir merkezine yaklaşık 0,4 km uzaklıkta, bar, restoran sunan bir B&B dairesidir. Warwick Paradise Island Bahamas (Adults Only)'de masaj, alışveriş hizmeti, jakuzi gibi ailelere uygun olanaklarla kalmayı düşünün. Rekreasyondan hoşlananlar için Creek Village şehrinin Warwick Paradise Island Bahamas (Adults Only) veya Comfort Suites Paradise Island dahil olmak üzere 3 oteli var.

Daha fazla gösterAz