Bosanska Krupa otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Bosanska Krupa şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
B&B Zlatna NitOda ve Kahvaltı
8.0
Süper41 yorum
Harita
Şehir merkezi 4.0 km mesafede
Şehir merkezine 5 km'den daha az bir mesafede bulunan bu 6 odalı konaklama güneşlenme terası, güneş terası, ısıtmalı yüzme havuzu sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı1 988 TL /geceSeç

Bosanska Krupa şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Bosanska Krupa otelleri

Düşük bütçeyle seyahat eden gezginler için, Bosanska Krupa şehrindeki B&B Zlatna Nit harika bir seçimdir. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Bosanska Krupa şehir merkezindeki B&B Zlatna Nit'da konaklamanın tadını çıkarın. Ada Mlincici'dan sadece bir taş atışı uzaklığında Apartments Marshal bulacaksınız.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Bosanska Krupa şehrinde bir aile tatili planlıyorsanız, kentin tam merkezinde bulunan Vip Apartmens veya Natural Paradise gibi rahat dairelerde kalmayı düşünün. Vip Apartmens ve Natural Paradise, size şehir merkezine 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde konaklama sunan iyi dairelerdir.

Mlincici yakınında kalmak için Natural Paradise'ı inceleyin.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Ailenizle birlikte Bosanska Krupa şehrini ziyaret etmeyi planlıyorsanız, şehir merkezindeki apartlara bakın, örneğin Vip Apartmens veya Natural Paradise. B&B dairesinde konaklamak için Apartments Marshal veya Holiday Home Dream'da kalmayı düşünün. B&B Zlatna Nit, Bosanska Krupa şehrinde iş seyahatinde olanlar için mükemmel bir seçenektir, ayrıca o ücretsiz otopark, tenis kortu, spa merkezi ile donatılmıştır. B&B Zlatna Nit, tatilini ücretsiz otopark, tenis kortu, spa merkezi gibi olanakları kullanarak Bosanska Krupa şehrinde rahatlamak isteyen gezginler için harika bir tesis.

Daha fazla gösterAz