Klis otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Klis şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
8.4
Süper79 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.7 km mesafede
Bahçe manzaralı bu bütçeye uygun otel, Diocletian's Palace de dahil olmak üzere Klis şehrinin turistik yerlerine yakındır.
Başlangıç fiyatı2 604 TL /geceSeç

Klis şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Klis otelleri

Apartment Orange, Klis şehrini iyi bir fiyat karşılığında keşfetmek isteyen insanlar ve sırt çantalı gezginler için mükemmel. Apartment Sunday, size merkeze 5 dakikalık yürüme mesafesinde konaklama sunacak uygun bir seçimdir. Ilirska utvrda'a kısa bir yürüyüş mesafesindeki Apartment Orange, tasarruf etmek isteyen Klis ziyaretçileri için iyi bir bütçe seçeneğidir.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Klis şehrinde bir aile tatili planlıyorsanız, kentin tam merkezinde bulunan Apartman Trio veya Apartment Panorama gibi rahat dairelerde kalmayı düşünün. Şehir merkezine yakın bir seçenek ise Klis Kalesi'nın yanındaki Magical View Apartment.

Klis şehrinin atmosferini keşfetmekten hoşlanıyorsanız, Klis Kalesi yakınında Magical View Apartment gibi bir daire seçin.

Klis 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Lüks Room And Apartment Perlica en talepkar konuklar için ücretsiz özel otopark, güneş terası, oda temizliği gibi olanaklara sahiptir.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Klis şehrinde rahat daireler arayanlar, Klis Kalesi'nın yakınındaki başka iyi seçenek olan Magical View Apartment'a bakmalıdır. Klis ev konforunuz ve atmosferi için Apartman Bepo veya Apartments Jukic gibi 26 B&B seçeneğine sahiptir.

Daha fazla gösterAz