Medvinjak otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Medvinjak şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Aminess Port 9 Resort MedvinjakOtel
7.8
Çok iyi168 yorum
Harita
Şehir merkezi 2.1 km mesafede
Marco Polo'nun Doğduğu Ev'a 2 km mesafede yer alan bu aile otel, 179 oda, fitnes merkezi, sauna, spa tedavisi sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı3 633 TL /geceSeç

Medvinjak şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Medvinjak otelleri

Bütçeli kalacak bir yer arıyorsanız, gecelik 1364TL tutarında uygun fiyatlı bir daire olan Apartments Alo Jozic'ı düşünün. Apartments Ivancevic, size merkeze 5 dakikalık yürüme mesafesinde konaklama sunacak uygun bir seçimdir. Vapor Gallery'dan sadece bir taş atışı uzaklığında Apartments Alo Jozic bulacaksınız.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Medvinjak şehrinde bir aile tatili planlıyorsanız, kentin tam merkezinde bulunan Villa Jade Apartments veya Apartments Baric gibi rahat dairelerde kalmayı düşünün. Medvinjak şehrinin merkezinde, ücretsiz otopark, rüzgâr sörfü, dalış bulabileceğiniz Apartments Baric vardır.

Saint Mark Katedrali'a 15 dakikalık yürüme mesafesindeki Aminess Port 9 Resort'da kalmayı düşünün.

Medvinjak 'de lüks ve butik konaklama yerleri

24-saat resepsiyon, çamaşır yıkama hizmeti, 24-saat güvenlik gibi olanakların yanı sıra Crkvica svetog Antuna'a mükemmel bir yakınlığına sahip Aminess Port 9 Resort, Medvinjak şehrinde muhteşem bir lüks oteldir. Aminess Port 9 Resort, 24-saat resepsiyon, çamaşır yıkama hizmeti, 24-saat güvenlik ve zincir otelinin eşsiz bir konforu sunar.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Medvinjak şehrine bir gezi Saint Mark Katedrali'ı görmeden tamamlanmış sayılmaz; bu nedenle Apartments Sarah ve Villa Jade Apartments gibi konforlu dairelerde kalmayı düşünebilirsiniz. Medvinjak şehrinde kaliteli B&B konaklama arayan Villa Jade Apartments ve Apartments Alo Jozic ile mutlu olacaklar. Medvinjak şehrinde aile dostu bir otel arıyorsanız, Aminess Port 9 Resort'da oda rezervasyonu yapmayı düşünün. Özellikle bisiklet, dalış ile ilgileniyorsanız, yalnızca 20 dakikalık yürüme mesafesindeki Uvala Luka yakınındaki Aminess Port 9 Resort gibi bir tesis ayırtın.

Daha fazla gösterAz