Hyvinkää otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Hyvinkää şehrindeki mevcut 3 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-3 / 3
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.0
Süper55 yorum
Harita
Şehir merkezi 200 m mesafede
Misafirler Valvilla Factory Museum'dan sadece 9 dakika mesafede bulunan oteldeki alakart restoranda İtalyan yemeklerinin tadını çıkarabilirler.
Başlangıç fiyatı3 697 TL /geceSeç
Hotel Sveitsi HyvinkääOtel
8.0
Süper74 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.4 km mesafede
Hyvinkää Church'a sadece 1 km mesafede yer alan bu çevre dostu otel, lounge barın yanı sıra güneş terası, piknik alanı sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı3 311 TL /geceSeç
Hotel Rantasipi SveitsiOtel
Harita
Şehir merkezi 1.4 km mesafede
Otel Nanso Outlet Penkola'a çok uzak olmayıp kapalı restoran ve bünyesindeki açık havuz sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı4 758 TL /geceSeç

Hyvinkää şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Hyvinkää otelleri

Parantolankatu Modern One Room Apartment sadece 1691TL gecelik fiyatları ile uygun fiyatlı bir seçimdir. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Hyvinkää şehir merkezindeki Majatalo Tervamaki'da konaklamanın tadını çıkarın. Bütçeye dost Majatalo Tervamaki gibi fiyatların 827TL'dan başladığı Helluntaitemppeli yakınında bir otelde konaklamayı düşünün.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Hyvinkää şehir merkezinde, 3 yıldızlı konaklama imkanı sunan, oda servisi, çocuk yemekleri, toplantı odası ile donatılmış Scandic Hyvinkaa dahil olmak üzere, mükemmel olarak değerlendirilmiş çok sayıda otel bulacaksınız. Scandic Hyvinkaa, Hyvinkää şehir merkezinde, Fin Demiryolu Müzesi'nın yakınındaki bir başka iyi oteldir.

Hyvinkää şehrinin ilgi çekici yerleri hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, Fin Demiryolu Müzesi yakınındaki Scandic Hyvinkaa'ı seçin. Burayı gezmek istiyorsanız oda servisi, çocuk yemekleri, toplantı odası gibi olanaklara sahip Scandic Hyvinkaa'de oda ayırtın.

Hyvinkää 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Hyvinkää şehrinde kalırken 4 yıldızlı lüks bir otel rezervasyonu yapmak istiyorsanız, Hotel Sveitsi iyi bir seçenektir. Scandic Hyvinkaa, oda servisi, çocuk yemekleri, toplantı odası ve zincir otelinin eşsiz bir konforu sunar.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Hyvinkää şehrini ziyaret eden ve ev gibi bir yerde kalmak isteyen aileler, Valvilla Factory Museum'nın yanındaki Parantolankatu Modern One Room Apartment gibi bir daireyi rezerve etmeli. Ayrıca golf kursları, su parkı, 24-saat resepsiyon içeren rahat Parantolankatu Modern One Room Apartment'ı deneyebilirsiniz. Eğer iş için seyahat ediyorsanız, uygun bir seçenek gecelik 827TL'dan başlayan fiyatlarla Majatalo Tervamaki. Hotel Sveitsi, Hyvinkää şehrinde vücut ovma, tedavi odası, bebek karyolaları gibi olanakları arayan gezginler için rahat bir resort oteldir.

Daha fazla gösterAz