Azille otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Azille şehrindeki mevcut 3 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-3 / 3
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.0
Süper211 yorum
Harita
Şehir merkezi 2.7 km mesafede
Herkes tesiste açık havuzun keyfini çıkaracak ve 83 odadan açılan bahçe manzarasına hayran kalacak.
Başlangıç fiyatı5 707 TL /geceSeç
B&B Tour De Saint AnneOda ve Kahvaltı
8.0
Süper15 yorum
Harita
Şehir merkezi 700 m mesafede
Bu otelde kalırken yakınlarda bulunan Chateau de Jouarres Azille'ı keşfedip sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Eglise Saint-Julien et Sainte-Basilisse'a yürüyebilirsiniz.
Seç
Inspire Bed & Breakfast AzilleOda ve Kahvaltı
8.2
Süper27 yorum
Harita
Şehir merkezi 700 m mesafede
Chateau de Jouarres Azille'a yakın bir konumda yer alan otel, konukların keyfi için dalma havuz, bar, güneşlenme terası ile birlikte mevsimlik açık havuz sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı1 731 TL /geceSeç

Azille şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Azille otelleri

Homps Katedrali yakınında Inspire'de oda rezervasyonu yapmak için Bookeder.com kullanarak zamandan ve paradan tasarruf edin. İyi bir seçenek olan Inspire, Azille şehrinin merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. En çok beğenilen ekonomik otel Inspire, Chateau de Jouarres Azille'a arabayla kısa bir mesafede ve 483TL'dan başlayan konforlu konaklama imkanlarını sunar.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Azille şehrini ilk kez ziyaret ediyorsanız, şehir merkezindeki Saint Julien ve Sainte Basilisse Bölge Kilisesi yakınında olacağınız B&B Tour De Saint Anne ya da Inspire'da kalabilirsiniz. Şehir merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan B&B Tour De Saint Anne, konuklarına ücretsiz özel otopark, yürüyüş, binicilik sunmaktadır.

Azille şehrinin ilgi çekici yerleri hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, Saint Julien ve Sainte Basilisse Bölge Kilisesi yakınındaki Inspire'ı seçin. Ücretsiz özel otopark, yürüyüş, binicilik bulunan Saint Julien ve Sainte Basilisse Bölge Kilisesi'nın karşısındaki B&B Tour De Saint Anne'ı deneyebilirsiniz.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Ailenizle birlikte Azille şehrini ziyaret ediyorsanız, şehir merkezinde Gite D'Ecosse gibi rahat daire seçin. Gite D'Ecosse, Azille şehir merkezine 0.9 km mesafede yer alan rahat ve ev gibi bir B&B seçeneğidir. Azille şehrinin en iyi iş otellerinden biri olan Inspire, 483TL'dan başlayan oda fiyatları ile çağdaş konaklama sunmaktadır. La Residence Du Chateau De Jouarres, Azille şehrinde güneş terası, oda temizliği, fotokopi makinesi gibi olanakları arayan gezginler için rahat bir resort oteldir.

Daha fazla gösterAz