Furiani otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Furiani şehrindeki mevcut 2 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-2 / 2
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.4
Süper176 yorum
Harita
Şehir merkezi 900 m mesafedeStation de Furiani 400 m mesafede
Stade Armand Cesari'a kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan bu otel, yüzme havuzu, fitness kursları, fitnes merkezi ile birlikte lounge bar sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı3 118 TL /geceSeç
Chambre D'Hotes Casa LuciaOda ve Kahvaltı
Harita
Şehir merkezi 900 m mesafedeStation de Furiani 500 m mesafede
Écomusée du Fortin'a yaklaşık 14 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Furiani şehrindeki bu tesis, tuzlu su havuzu ve günlük kontinental kahvaltı sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı3 601 TL /geceSeç

Furiani şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Furiani otelleri

Palais des Gouverneurs yakınlarındaki Studio De Charme Fior Et Andrea gibi ucuz otellerde rezervasyon yapmak için Bookeder.com'u kullanarak zamandan ve paradan tasarruf edin. Studio De Charme Fior Et Andrea, Furiani şehrinin kalbine 250 metre mesafede, bütçe dostu mükemmel bir seçenektir. Studio De Charme Fior Et Andrea, Chapelle Santa-Maria-Assunta'a sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde ekonomik bir seçimdir.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Furiani gezinizde merkezi bir konuma sahip olmak istiyorsanız, şehir merkezine sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindeki Studio De Charme Fior Et Andrea'da konaklayın. Studio De Charme Fior Et Andrea, Furiani şehir merkezinde, Eglise Saint-Jean-Baptiste'nın yakınındaki bir başka iyi oteldir.

Eglise Saint-Jean-Baptiste yakınında bir otelde kalmayı düşünün, örneğin gecelik 759TL karşılığında Studio De Charme Fior Et Andrea. Turistik yerlerin yakınında kalmak istiyorsanız, Studio De Charme Fior Et Andrea gibi Eglise Saint-Jean-Baptiste yakınında bir otel rezervasyonu yapın.

Furiani 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Daha fazla alan ve mahremiyet tercih edenler için fiyatı 787TL'dan başlayan Hotel Residence Lido Marana gibi birinci sınıf oteller seçtik.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

T2 Campo Meta, ücretsiz otopark, 24-saat resepsiyon, bebek karyolaları da sunan aileler için uygun ekonomik dairedir. A Casetta Di Santa Maria, Furiani şehir merkezine 0.1 km mesafede yer alan rahat ve ev gibi bir B&B seçeneğidir. Furiani şehrini iş için ziyaret edenler, ücretsiz otopark, güneş terası bulunan Studio De Charme Fior Et Andrea'de kalmak isteyebilirler. Hotel Residence Lido Marana, unutulmaz bir konaklama için sunduğu güneşlenme terası, çamaşır yıkama hizmeti, masa oyunları sayesinde popüler bir tesistir.

Daha fazla gösterAz