Noisiel otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Noisiel şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Hipotel Paris Marne La Vallee NoisielOtel
8.0
Süper194 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.6 km mesafedeBuisson Farm 800 m mesafede
Église Sainte Jeanne d'Arc'dan birkaç dakika uzaklıkta uygun konuma sahip olan bu otel, 60 sigara içilmeyen oda ve bahçedeki restoran sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı2 440 TL /geceSeç

Noisiel şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Noisiel otelleri

Noisiel şehrinde ekonomik otel arayan gezginler, gecelik 2279TL'dan başlayan oda fiyatları olan Hipotel Paris Marne La Vallee'da kalmayı tercih edebilirler. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Noisiel şehir merkezindeki Hipotel Paris Marne La Vallee'da konaklamanın tadını çıkarın. Musée des transports urbains de France'nın bitişiğindeki Hipotel Paris Marne La Vallee, sadece 2279TL'dan başlayan fiyatlarla uygun fiyatlı bir seçimdir. Noisiel tren istasyonu yakınındaki Hipotel Paris Marne La Vallee, daha ucuz konaklama ve Noisiel şehrinde kolay ulaşım imkanı sunar.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Şehir merkezine yakın bir seçenek ise Monument a Emile Menier'nın yanındaki Charmant Studio A Entre Paris & Disneyland.

Noisiel şehrini ziyaret ettiğinizde Champs-sur-Marne Kalesi'a gitmek için zaman ayırmalısınız, konforunuz için Hipotel Paris Marne La Vallee'da kalabilirsiniz.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Noisiel şehrine bir gezi Champs-sur-Marne Kalesi'ı görmeden tamamlanmış sayılmaz; bu nedenle Chambre Chez L'Habitant ve Appartement 77 gibi konforlu dairelerde kalmayı düşünebilirsiniz. Noisiel şehrini iş için ziyaret edenler, ücretsiz otopark, 24-saat resepsiyon, oda temizliği bulunan Hipotel Paris Marne La Vallee'de kalmak isteyebilirler. Hipotel Paris Marne La Vallee ayrıca ücretsiz otopark, 24-saat resepsiyon, oda temizliği gibi imkanları sunan popüler bir tesistir, böylece siz ve aileniz Noisiel şehrini keşfetmekle geçen bir günün ardından dinlenebilirsiniz.

Daha fazla gösterAz