Pégomas otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Pégomas şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Hotel Du Bosquet PégomasOtel
8.2
Süper108 yorum
Harita
Şehir merkezi 300 m mesafede
Konuklar bahçe manzarasının ve açık havuzun tadını çıkarırken, otelin Le Musée du Parfum'a yakın bir konumunun yanı sıra tren istasyonundan yararlanabilirler.
Başlangıç fiyatı3 118 TL /geceSeç

Pégomas şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Pégomas otelleri

Pégomas şehrinde ucuz bir otel arayan pazarlık avcıları, Auberge Des Toques veya Hotel Du Bosquet ücretsiz özel otopark, tenis kortu, 24-saat güvenlik ile iyi bir değer bulacaklar. Hotel Du Bosquet şehir merkezine 0.2 km'den daha az bir mesafede bulunan ekonomik bir oteldir. Auberge Des Toques, Donation Albers-Honegger'a yakın güzel ekonomik oteldir.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Pégomas şehrinin merkezinde olmak isteyenler l'Aiglon'a 50 metre mesafedeki Auberge Des Toques'ı seçebilir. Hotel Du Bosquet şehir merkezine yaklaşık 350 metre uzaklıkta ve ücretsiz özel otopark, tenis kortu, 24-saat güvenlik sunmaktadır.

Sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindeki Hotel Du Bosquet gibi Cimetiere Paysager'nın yanında bir otel seçin. Pégomas şehrini ziyaret ediyorsanız Cimetiere Paysager'a gitmeyi düşünün, bu sırada Hotel Du Bosquet veya Maison D'Hotes Les Chambres De Mon Moulin'da kalabilirsiniz.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Appartement L'Oranger, ücretsiz otopark, güneşlenme terası, havaalanı transfer servisi ile birlikte rahat B&B tarzı konaklama imkanı sunmaktadır. İş için Pégomas şehrine geliyorsanız, Hotel Du Bosquet ya da Auberge Des Toques gibi Circus Party yakınında konaklama bulabilirsiniz. Maison D'Hotes Les Chambres De Mon Moulin, Pégomas şehir merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesinde ve Chateau de Mouans'a yakın yer alan bir tatil otelidir.

Daha fazla gösterAz