Antimachia otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Antimachia şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Robinson Daidalos AntimachiaResort
8.2
Süper13 yorum
Harita
Şehir merkezi 5.4 km mesafede
Açık havuza sahip bu çevre dostu tesis, şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.
Başlangıç fiyatı18 775 TL /geceSeç

Antimachia şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Antimachia otelleri

Angela Thalia Apartments Horizon'a 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan ekonomik bir seçimdir. Paralia Mastichari'a kısa bir yürüyüş mesafesindeki Angela Thalia Apartments, tasarruf etmek isteyen Antimachia ziyaretçileri için iyi bir bütçe seçeneğidir.

Antimachia havaalanları ve metro istasyonları

Kos Uluslararasi ""Hippocrates"" havaalanı yakınında elverişli bir şekilde yerleştirilmek istiyorsanız, havaalanı transfer servisi, 24-saat resepsiyon, çamaşır yıkama hizmeti sunan Kouros Palace'ı düşünün.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Şehir merkezinde, 2773TL'dan başlayan Mama Marina Apartement Near To The Airport ve yalnızca 6489TL fiyatlı Vagiana Apartment Διαμέρισμα Κοντά Στο Αεροδρόμιο bulacaksınız. Mama Marina Apartement Near To The Airport ve Vagiana Apartment Διαμέρισμα Κοντά Στο Αεροδρόμιο, size şehir merkezine 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde konaklama sunan iyi dairelerdir.

Antimachia şehrinin ilgi çekici yerlerinden bazılarını keşfetmek için, Antimachia Değirmeni yakınında, Mama Marina Apartement Near To The Airport ya da Vagiana Apartment Διαμέρισμα Κοντά Στο Αεροδρόμιο gibi bir daire seçin.

Antimachia 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Robinson Daidalos, sağlık hizmeti, çamaşır yıkama hizmeti, sırt masajı içeren ve Kardamena Beach'a yakın yüksek kaliteli konaklama imkanı sunmaktadır. 4 yıldızlı Robinson Daidalos, sağlam hizmet tercih edenler için bir seçenektir.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Sadece 2289TL'dan başlayan fiyatlarla rahat Angela Thalia Apartments konaklamanız boyunca bir ev ortamı yaratacaktır. Ayrıca piknik alanı, su parkı, havaalanı transfer servisi içeren rahat Angela Thalia Apartments'ı deneyebilirsiniz. Antimachia şehrindeki Robinson Daidalos, ailenin sağlık hizmeti, çamaşır yıkama hizmeti, sırt masajı gibi olanaklarıyla kaliteli zaman geçirmesi için harika bir yoldur. Robinson Daidalos, tatilini sağlık hizmeti, çamaşır yıkama hizmeti, sırt masajı gibi olanakları kullanarak Antimachia şehrinde rahatlamak isteyen gezginler için harika bir tesis.

Daha fazla gösterAz