Raches (Ikaria) otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Raches (Ikaria) şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Paz, 16 Haz
-
Çıkış
Pzt, 17 Haz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Paz, 16 Haz
-
Çıkış
Pzt, 17 Haz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Paz, 16 Haz
-
Çıkış
Pzt, 17 Haz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Eri Rooms To LetKonukevi
8.2
Süper2 yorum
Harita
Şehir merkezi 600 m mesafede
Raches şehrinde yer alan 6 odalı bu tesis, Afianes Wines'ı ziyaret etmek için ideal bir konuma sahiptir.
Başlangıç fiyatı2 097 TL /geceSeç

Raches (Ikaria) şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Raches (Ikaria) otelleri

Eri Rooms To Let, Nas Plajı'dan 3 kilometre mesafede yer alan bir oteldir. Eri Rooms To Let, Raches (Ikaria) şehrinin kalbine 650 metre mesafede, bütçe dostu mükemmel bir seçenektir. Eri Rooms To Let, Carte Postale'a yakın güzel ekonomik oteldir.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Raches (Ikaria) şehrini ziyaret eden gezginler, şehir merkezine yakın konumdaki Eri Rooms To Let ve Christos Raches Traditional Houses'nın bulunduğu şehir merkezinde kalabilirler. Christos Raches Traditional Houses ve One Bedroom Apartment With Kitchenette# 12 A, size şehir merkezine 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde konaklama sunan iyi dairelerdir.

Raches (Ikaria) şehrinin en iyi tarafını görmek isterseniz, merkeze 10 dakikalık yürüme mesafesindeki Eri Rooms To Let gibi Women's Cooperative yakınında bir otel rezervasyonu yapın. Eri Rooms To Let gibi Women's Cooperative yakınında bir otel düşünün.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Aileleriyle birlikte Raches (Ikaria) şehrini ziyaret edenler için, Women's Cooperative'nın yanında örneğin Christos Raches Traditional Houses ve Studio Raxes Ikaria #2 gibi bir daire rezerve edin. Raches (Ikaria) şehrindeki 20 B&B dairesi mevcut, örneğin Panoramic Home - Krevatokamara Me Thea ! veya The Central House!. Eri Rooms To Let, Raches (Ikaria) şehrinde iş seyahatinde olanlar için mükemmel bir seçenektir, ayrıca o ücretsiz otopark, güneş terası, oda servisi ile donatılmıştır. Eri Rooms To Let ayrıca ücretsiz otopark, güneş terası, oda servisi gibi imkanları sunan popüler bir tesistir, böylece siz ve aileniz Raches (Ikaria) şehrini keşfetmekle geçen bir günün ardından dinlenebilirsiniz.

Daha fazla gösterAz