Barcis otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Barcis şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Hotel CelisOtel
Harita
Şehir merkezi 200 m mesafede
Başlangıç fiyatı1 961 TL /geceSeç

Barcis şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Barcis otelleri

Bütçeli kalacak bir yer arıyorsanız, gecelik 1997TL tutarında uygun fiyatlı bir daire olan Apartment Albergo Diffuso - Cjasa Ustin-5 By Interhome'ı düşünün. Apartment Albergo Diffuso - Cjasa Fantin By Interhome, size merkeze 5 dakikalık yürüme mesafesinde konaklama sunacak uygun bir seçimdir. Grotta della Vecchia Diga'a kısa bir yürüyüş mesafesindeki Apartment Albergo Diffuso - Cjasa Ustin-5 By Interhome, tasarruf etmek isteyen Barcis ziyaretçileri için iyi bir bütçe seçeneğidir.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Barcis şehri araçsız keşfetmek için çok yürünebilir şehir merkezinin kalbindeki aile tarafından işletilen mekanı olan Hotel Celis gibi bir otel rezervasyonu yapın. Şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Hotel Celis, konuklarına ücretsiz özel otopark, güneş terası, jakuzi sunmaktadır.

Palazzo Centi'nın yanındaki bir otel seçin, örneğin Hotel Celis'nın oda fiyatı gecelik 4515TL. Barcis şehrindeki Barcis'a kolay erişim için Hotel Celis'da kalın.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Barcis şehrinde rahat daireler arayanlar, Palazzo Centi'nın yakınındaki başka iyi seçenek olan Residence Belvedere'a bakmalıdır. B&B dairesinde konaklamak için Residence Belvedere veya Ai Monti'da kalmayı düşünün. Barcis şehrindeki Hotel Celis aile odaları şehir merkezine yaklaşık 0,1 km uzaklıktadır. Hotel Celis, tatilini ücretsiz özel otopark, güneş terası, jakuzi gibi olanakları kullanarak Barcis şehrinde rahatlamak isteyen gezginler için harika bir tesis.

Daha fazla gösterAz