Castelletto Di Brenzone otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Castelletto Di Brenzone şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Paz, 16 Haz
-
Çıkış
Pzt, 17 Haz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Paz, 16 Haz
-
Çıkış
Pzt, 17 Haz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Paz, 16 Haz
-
Çıkış
Pzt, 17 Haz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Garda Family HouseOtel
8.4
Süper308 yorum
Nordic Walking Park Brenzone sul Garda'a sadece 150 metre uzaklıktaki bu aile otel, ortak dinlenme salonu, bahçe gibi olanaklara sahiptir.
Başlangıç fiyatı2 645 TL /geceSeç

Castelletto Di Brenzone şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Castelletto Di Brenzone otelleri

Castelletto Di Brenzone şehrinde ekonomik bir otele ihtiyacınız varsa, Garda Family House, gecelik 1004TL fiyatlı ucuz odalara sahiptir. Castelletto Di Brenzone şehir merkezine yakın kalmak için, Garda Family House, 450 metre uzaklıkta mükemmel bütçeli konaklama sunmaktadır. Hevesli bir maceracıysanız, Castelletto Di Brenzone Beach yakınındaki Garda Family House gibi bir otel rezervasyonu düşünün.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Telaşında olmak istiyorsanız, Castelletto Di Brenzone şehrinin tam merkezinde Garda Family House veya My Castelletto Holiday Apartment'ı seçin. Şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Garda Family House, konuklarına spor salonu, film projektörü, oyun odası sunmaktadır.

Castelletto Di Brenzone şehrinin yerel tarihi ve kültürü hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen konuklar, 450 metre mesafedeki Garda Family House gibi Chiesa di San Carlo Borromeo yakınında bir otel seçebilirler. Ünlü Campo di Brenzone'a yakın kalmak isteyenler için Garda Family House, spor salonu, film projektörü, oyun odası içeren mükemmel bir seçenek olacaktır.

Castelletto Di Brenzone 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Castelletto Di Brenzone şehrinde geçirdikleri süre boyunca benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenler, spor salonu, film projektörü, oyun odası sunan Campo di Brenzone'nın yanındaki bir butik otel olan Garda Family House'ı seçmelidir.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Castelletto Di Brenzone şehrine iş amaçlı seyahat ediyorsanız, merkezi konumdaki My Castelletto Holiday Apartment iyi bir seçenek olabilir. Castelletto Di Brenzone şehrinde kaliteli B&B konaklama arayan Appartamento Cadelagnel ve Appartamento Soldo ile mutlu olacaklar. Koşuşturmaya yakın olmak isteyen iş turisti için merkeze 0.3 km uzaklıktaki Garda Family House mükemmel bir seçimdir.

Daha fazla gösterAz