Colli di Fontanelle otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Colli di Fontanelle şehrindeki mevcut 2 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-2 / 2
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.4
Süper33 yorum
Harita
Şehir merkezi 700 m mesafede
Chiesa di San Martino'dan kısa mesafede bulunan aile konaklama şehrin Sant Agnello semtinde yer alır.
Başlangıç fiyatı4 758 TL /geceSeç
8.0
Süper4 yorum
Harita
Şehir merkezi 300 m mesafede
Bahçe manzaralı bu aile otel, konuklarını günlük İtalyan kahvaltısı ile karşılamaktadır.
Başlangıç fiyatı3 633 TL /geceSeç

Colli di Fontanelle şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Colli di Fontanelle otelleri

Colli di Fontanelle şehrinde ekonomik bir otel arıyorsanız, Ristorante Santa Croce Al Picco restoranına sahip Casale Guarracino'ı düşünebilirsiniz. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Colli di Fontanelle şehir merkezindeki Casale Guarracino'da konaklamanın tadını çıkarın. Bütçeye dost Casale Guarracino gibi fiyatların 1544TL'dan başladığı Giusso Kalesi yakınında bir otelde konaklamayı düşünün. Sant'Agnello Circumvesuviana tren istasyonu yakınındaki Casale Guarracino, daha ucuz konaklama ve Colli di Fontanelle şehrinde kolay ulaşım imkanı sunar.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Şehir merkezinde Il Tulipano ya da Casa Rosola gibi otellerde kalarak Colli di Fontanelle şehrinin hareketli gece hayatından en iyi şekilde yararlanın. Colli di Fontanelle şehrinin merkezinde, bebek karyolaları, bar bulabileceğiniz Pianificazione Del Viaggio L'Autenticita Incontra Il Moderno vardır.

Colli di Fontanelle şehir merkezine yakın konumda bulunan Il Tulipano, Amalfi Coast Paradise'a yürüme mesafesinde bulunan 5 yıldızlı bir konaklama sunmaktadır. Amalfi Coast Paradise yakınında olmak istiyorsanız, Il Tulipano veya Casa Rosola gibi bir otel seçin.

Colli di Fontanelle 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Colli di Fontanelle şehrinde lüks bir konaklama için, Il Tulipano'da havaalanı transfer servisi, 24-saat resepsiyon, mihmandar servisi ile oda rezervasyonu yaptırmayı düşünün.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Ailenizle birlikte Colli di Fontanelle şehrini ziyaret etmeyi planlıyorsanız, şehir merkezindeki apartlara bakın, örneğin I 2 Pini - La Terrazza Su Positano - veya Pianificazione Del Viaggio L'Autenticita Incontra Il Moderno. I 2 Pini - La Terrazza Su Positano -, şehir merkezine yaklaşık 0,4 km uzaklıkta, havaalanı transfer servisi, bebek karyolaları, market alışveriş hizmeti sunan bir B&B dairesidir. Colli di Fontanelle şehrinde iş yapıyorsanız, solaryum, yürüyüş, badminton bulunan Casale Guarracino'da rezervasyon yaptırın. Casale Guarracino ayrıca solaryum, yürüyüş, badminton gibi imkanları sunan popüler bir tesistir, böylece siz ve aileniz Colli di Fontanelle şehrini keşfetmekle geçen bir günün ardından dinlenebilirsiniz.

Daha fazla gösterAz