Porto Ceresio otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Porto Ceresio şehrindeki mevcut 3 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-3 / 3
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.2
Süper429 yorum
Harita
Şehir merkezi 300 m mesafede
San Giorgio Dağı'a birkaç adım mesafede yer alan otel, bahçe manzarasına sahip 20 oda sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı3 086 TL /geceSeç
8.2
Süper53 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.2 km mesafede
Konuklar göl manzarasının ve açık havuzun tadını çıkarırken, otelin I.A.T. InfoPoint Turismo'a yakın bir konumunun yanı sıra otoyoldan yararlanabilirler.
Başlangıç fiyatı9 034 TL /geceSeç
B&B Dolce Vista Al Lago Lugano Porto CeresioOda ve Kahvaltı
8.2
Süper123 yorum
Harita
Şehir merkezi 700 m mesafede
Giro Del Lago Di Lugano'nın hemen yakınında ve Oratorio Di Sant'Antonio'a 1.8 km uzaklıkta yer alan bu otel, su parkı, golf kursları sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı3 022 TL /geceSeç

Porto Ceresio şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Porto Ceresio otelleri

3 yıldızlı bütçeli Hotel Il Canneto, havaalanı transfer servisi, oda temizliği, bebek karyolaları olanakların yanı sıra 2612TL oda fiyatları sunan rahat, ancak şık bir seçimdir. Uygun fiyatlı 3 yıldızlı Hotel Il Canneto, başlıca turistik mekanlara yürüme mesafesinde, şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Pinacoteca Cantonale Giovanni Züst yakınında bulunan uygun fiyatlı otel seçenekleri Hotel Il Canneto ve B&B Dolce Vita Al Lago Lugano.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Porto Ceresio şehrinin belli başlı turistik merkezlerini ziyaret etmek istiyorsanız, şehrin göbeğindeki 3 yıldızlı bir otel olan Hotel Il Canneto'da konaklayın. Şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Hotel Il Canneto, konuklarına havaalanı transfer servisi, oda temizliği, bebek karyolaları sunmaktadır.

Porto Ceresio şehrindeki Chiesa di Sant'Ambrogio'ı ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, B&B Dolce Vita Al Lago Lugano şehir merkezine 0,6 km'den daha az bir mesafededir. Chiesa di Sant'Ambrogio'ı ziyaret etmek istiyorsanız B&B Dolce Vita Al Lago Lugano ve Hotel Il Canneto gibi otelleri inceleyebilirsiniz.

Porto Ceresio 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Cuasso Castle'dan 3,1 km mesafede bulunan lüks Residence Ville Lago Lugano, ücretsiz özel otopark, çamaşır yıkama hizmeti, oda temizliği sunmaktadır.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Casa Fiorita 22, Usuki Sushi'a 650 metre mesafede, şehir merkezinde yer alan rahat bir dairedir. B&B dairesinde konaklamak için Clua Holiday House veya Lake Front 138'da kalmayı düşünün. Porto Ceresio şehrine ailelere uygun bir seyahatle ilgileniyorsanız, havaalanı transfer servisi, oda temizliği, bebek karyolaları içeren Hotel Il Canneto'ı deneyin. B&B Dolce Vita Al Lago Lugano ayrıca tenis kortu, piknik alanı, golf kursları gibi imkanları sunan popüler bir tesistir, böylece siz ve aileniz Porto Ceresio şehrini keşfetmekle geçen bir günün ardından dinlenebilirsiniz.

Daha fazla gösterAz