Vermiglio otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Vermiglio şehrindeki mevcut 5 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-5 / 5
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.2
Süper77 yorum
Harita
Şehir merkezi 3.8 km mesafede
Otelin mükemmel yeri Forte Strino'a erişim sağlarken, otel bünyesinde sağlık merkezi, spa merkezi, jakuzi bulunmaktadır.
Başlangıç fiyatı16 267 TL /geceSeç
8.4
Süper116 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.2 km mesafede
Rifugio Stavel ''Francesco Denza'''nın hemen yakınında ve Marilleva'a arabayla 20 dakikadan daha az bir mesafede bulunan, İtalyan tarzı dekora sahip bu 10 odalı otelde ortak dinlenme salonu, kütüphane bulunmaktadır.
Başlangıç fiyatı1 993 TL /geceSeç
Baita VelonOtel
8.2
Süper6 yorum
Harita
Şehir merkezi 5.0 km mesafede
Rifugio Stavel "Francesco Denza"'a sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan otel, sıcak küvet, sauna ile birlikte 16 oda sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı4 533 TL /geceSeç
Hotel Ristorante MilanoOtel
9.4
Mükemmel3 yorum
Harita
Şehir merkezi 400 m mesafede
Laghetti San Leonardo yakınında yer alan bu otel, dağ manzaralıdır ve lobi restoranına sahiptir.
Başlangıç fiyatı2 475 TL /geceSeç
Atmosphere Di Montagna VermiglioOda ve Kahvaltı
Harita
Şehir merkezi 800 m mesafede
Bütçeye uygun otel, Tonale şehrinin Rifugio Stavel ''Francesco Denza'' ve Il Museo della Guerra Bianca di Vermiglio gibi görülmeye değer yerlerine gitmek için iyi bir başlangıç noktasıdır.
Başlangıç fiyatı4 629 TL /geceSeç

Vermiglio şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Vermiglio otelleri

Vermiglio şehrinde ekonomik otel arayan gezginler, gecelik 2024TL'dan başlayan oda fiyatları olan Albergo Alpino'da kalmayı tercih edebilirler. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Vermiglio şehir merkezindeki Albergo Alpino'da konaklamanın tadını çıkarın. Vermiglio şehrindeki 3 yıldızlı Albergo Alpino, Strino Hisarı'a 15 dakikalık yürüme mesafesinde ve paranızın karşılığını tam olarak verir.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Vermiglio şehrinde Chiesa di San Pietro Apostolo'a birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, merkezi bir konuma sahip olan Atmosphere Di Montagna'da güneşlenme terası, havaalanı transfer servisi, 24-saat resepsiyon bulunmaktadır. Hotel Ristorante Milano, Vermiglio merkezinin telaşının ortasında, araç hizmeti, sağlık merkezi, buhar odası bulunan 3 yıldızlı bir oteldir.

Chiesa di San Pietro Apostolo'nın yakınında bulunan ve güneşlenme terası, havaalanı transfer servisi, 24-saat resepsiyon sunan Atmosphere Di Montagna'ı da deneyebilirsiniz. Vermiglio şehrinde Strino Hisarı'a yakın otel arıyorsanız Albergo Alpino ve Hotel Ristorante Milano'a göz atın.

Vermiglio 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Vermiglio şehrinde lüks bir otel arıyorsanız, ayak masajı, sağlık merkezi, tedavi odası gibi olanaklara sahip Hotel Chalet Al Foss'dan başka bir yere bakmanıza gerek yok.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Appartamenti Presanella, Vermiglio şehrinde ekonomik bir daire olup, aynı zamanda Mercatini di Natale di Ossana'nın da yakınındadır. Kalmak için ev gibi bir yer arıyorsanız, Colonia Vigili'nın yanında bulunan Luna Bianca Apartment'ı inceleyin. İş seyahatinde olanlar Vermiglio şehrindeki Albergo Alpino ya da Atmosphere Di Montagna'a bakabilir. Hotel Chalet Al Foss, tatilini ayak masajı, sağlık merkezi, tedavi odası gibi olanakları kullanarak Vermiglio şehrinde rahatlamak isteyen gezginler için harika bir tesis.

Daha fazla gösterAz