Hamrun otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Hamrun şehrindeki mevcut 2 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-2 / 2
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.4
Süper167 yorum
Harita
Şehir merkezi 200 m mesafede
Başlangıç fiyatı1 832 TL /geceSeç
Fauzia B&B HamrunOda ve Kahvaltı
8.2
Süper63 yorum
Msida Parish Church'nın hemen yakınında ve Valletta'a 2 km uzaklıkta yer alan bu otel, güneşlenme terası, güneş terası, kütüphane sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı4 983 TL /geceSeç

Hamrun şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Hamrun otelleri

Hamrun şehrinde ekonomik bir otele ihtiyacınız varsa, Central 214 Boutique Hotel, gecelik 1546TL fiyatlı ucuz odalara sahiptir. Sabit bir bütçeyle seyahat ediyorsanız, merkeze 5 dakikalık yürüme mesafesindeki Central 214 Boutique Hotel'da kalmayı düşünün. Valletta'dan sadece bir taş atışı uzaklığında Cozy And Unique One Bedroom Apartment In Central Malta bulacaksınız.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Hamrun şehrinin ritmini hissetmek istiyorsanız, şehir merkezinde bulunan Central 214 Boutique Hotel ve Fauzia B&B dahil çok sayıda otel bulunmaktadır. Hamrun şehrinin merkezinde, Videoslots'a birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer almak istiyorsanız, Fauzia B&B otelinde kalabilirsiniz.

Hamrun şehrinin yerel tarihi ve kültürü hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen konuklar, 250 metre mesafedeki Fauzia B&B gibi Videoslots yakınında bir otel seçebilirler. Videoslots yakınında kalmak istiyorsanız, Fauzia B&B ve Central 214 Boutique Hotel iyi seçeneklerdir.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Ailenizle Hamrun şehrini ziyaret etmeyi planlıyorsanız, Hestia ya da The Red Door gibi Videoslots'nın yanındaki daireleri seçin. B&B dairesinde konaklamak için Central Room - Near Valletta & Sliema - Best Bus Lines veya Hestia'da kalmayı düşünün. Hamrun şehrinde iyi bir iş oteli için, oda servisi, bebek karyolaları, alışveriş hizmeti sunan Central 214 Boutique Hotel'ı düşünün. Central 214 Boutique Hotel, unutulmaz bir konaklama için sunduğu oda servisi, bebek karyolaları, alışveriş hizmeti sayesinde popüler bir tesistir.

Daha fazla gösterAz