Luqa otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Luqa şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Squadron BaseKonukevi
8.4
Süper58 yorum
St Andrew's Parish Church'nın hemen yakınında ve Muzaffer Meryem Ana Kilisesi'a 4 km uzaklıkta yer alan bu otel, golf kursları, bahçe sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı3 504 TL /geceSeç

Luqa şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Luqa otelleri

Squadron Base, Ħal-Saflieni Katakompu'dan 4,8 kilometre mesafede yer alan bir oteldir. İyi bir seçenek olan Squadron Base, Luqa şehrinin merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Bütçeye dost Squadron Base gibi fiyatların 3345TL'dan başladığı Ulusal Güzel Sanatlar Müzesi yakınında bir otelde konaklamayı düşünün.

Luqa havaalanları ve metro istasyonları

Malta Uluslararasi havaalanı yakınında bulunan birçok otel, Boco Boutique Hotel veya Grand Hotel Excelsior gibi konforlu konaklamalar sunar.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Şehir merkezinin hareketinin içinde bulunmak için Squadron Base veya Private One Bedroom Apartment Close To Airport In'da kalmayı düşünün. Squadron Base, Luqa şehir merkezinde, Luqa'nın yakınındaki bir başka iyi oteldir.

Luqa'nın yanındaki bir otel seçin, örneğin Squadron Base'nın oda fiyatı gecelik 3345TL. Luqa'a yakın olmak için size gizlilik ve konforu garanti eden Private One Bedroom Apartment Close To Airport In'ı düşünün.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Daireleri tercih edenler için, Private One Bedroom Apartment Close To Airport In ve Modern 3 Bedroom Apartment In gibi Luqa şehrinde kalacak 7 yer var. Modern Apartment With Large Outdoor Area - Sleeps 7, Close To Malta International Airport, merkeze 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan ve Sliema Feribotu'a yakın, rahat bir B&B seçeneğidir. Luqa şehrinde bir iş gezisindeyseniz Squadron Base'de kalabilirsiniz.

Daha fazla gösterAz