Krasići otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Krasići şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Paz, 30 Haz
-
Çıkış
Pzt, 01 Tem
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Paz, 30 Haz
-
Çıkış
Pzt, 01 Tem
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Paz, 30 Haz
-
Çıkış
Pzt, 01 Tem
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Apartman CopacabanaKonukevi
Harita
Şehir merkezi 700 m mesafede
Başlangıç fiyatı1 574 TL /geceSeç

Krasići şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Krasići otelleri

St. Roko Church yakınında Apartman Copacabana'de oda rezervasyonu yapmak için Bookeder.com kullanarak zamandan ve paradan tasarruf edin. Apartman Copacabana, Krasići şehrinin kalbine 750 metre mesafede, bütçe dostu mükemmel bir seçenektir. Bütçeye dost Apartman Copacabana gibi fiyatların 1056TL'dan başladığı St. Roko Church yakınında bir otelde konaklamayı düşünün.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Krasići şehrinde bir aile tatili planlıyorsanız, kentin tam merkezinde bulunan Boka 2 veya Studio Happy Montenegro gibi rahat dairelerde kalmayı düşünün. Krasići şehrinin merkezinde, ücretsiz otopark, güneş terası, piknik alanı bulabileceğiniz Studio Happy Montenegro vardır.

ONNA Beach Club'a yakın olmak isteyenler için Apartman Copacabana sizi çeşitli turistik mekanların bulunduğu şehir merkezine 10 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde konaklandıracaktır. Villa Leut Montesol Tivat, ONNA Beach Club'nın hemen yanında ve Krasići şehir merkezine yaklaşık 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan bir tesistir.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Daireleri tercih edenler için, Boka 2 ve Studio Happy Montenegro gibi Krasići şehrinde kalacak 26 yer var. Krasići şehrindeki 27 B&B dairesi mevcut, örneğin Blue Bay Apartments veya Ari Apartments. Başarılı bir iş gezisi için Krasići şehrinin merkezine 750 metre mesafedeki Apartman Copacabana'da kalmanızı öneririz. Apartman Copacabana, Krasići şehir merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesinde ve Beach Przno'a yakın yer alan bir tatil otelidir.

Daha fazla gösterAz