Dirkshorn otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Dirkshorn şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Pzt, 08 Tem
-
Çıkış
Sal, 09 Tem
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Pzt, 08 Tem
-
Çıkış
Sal, 09 Tem
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Pzt, 08 Tem
-
Çıkış
Sal, 09 Tem
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
B&B 'T RaethuysOda ve Kahvaltı
8.4
Süper40 yorum
Harita
Şehir merkezi 200 m mesafede
Dirkshorn şehir merkezine yürüyerek 5 dakikalık mesafede yer alan bu otel, piknik alanı, golf kursları sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı3 836 TL /geceSeç

Dirkshorn şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Dirkshorn otelleri

Düşük bütçeniz varsa 24-saat resepsiyon, kuru temizleme, mihmandar servisi ile birlikte B&B 'T Raethuys'da kalın. Beach Holiday Appartements, size merkeze 5 dakikalık yürüme mesafesinde konaklama sunacak uygun bir seçimdir. Bütçeye dost B&B 'T Raethuys gibi fiyatların 3477TL'dan başladığı De Doorbraak yakınında bir otelde konaklamayı düşünün.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Dirkshorn şehri araçsız keşfetmek için çok yürünebilir şehir merkezinin kalbindeki banliyö mekanı olan B&B 'T Raethuys gibi bir otel rezervasyonu yapın. B&B 'T Raethuys, Dirkshorn şehir merkezinde, Hervormde Kerk Dirkshorn'nın yakınındaki bir başka iyi oteldir.

Dirkshorn şehrinden zevk almak için seyahat ediyorsanız ve merkezde kalmak istiyorsanız, B&B 'T Raethuys gibi Hervormde Kerk Dirkshorn'nın yanında bir otel rezervasyonu yapın. Dirkshorn şehrinin en ilgi çekici yerlerinden birini keşfetmek için, Hervormde Kerk Dirkshorn'a yakın B&B 'T Raethuys gibi bir oteli seçin.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Coast Holiday Appartements, Dirkshorn şehrinde merkezi bir konumda yer almakta olup çamaşır yıkama hizmeti, spa merkezi, alışveriş hizmeti sunmaktadır. Dirkshorn ev konforunuz ve atmosferi için Beach Holiday Appartements veya Bij Het Meertje! gibi 3 B&B seçeneğine sahiptir. Dirkshorn şehrini ziyaret eden iş gezginleri, merkeze 250 metre mesafedeki B&B 'T Raethuys'da rezervasyon yapabilirler.

Daha fazla gösterAz