Ohé en Laak otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Ohé en Laak şehrindeki mevcut 2 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-2 / 2
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.4
Süper131 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.2 km mesafede
Dağa bakan odaları otel Maaseik Market Square'a yakındır.
Başlangıç fiyatı3 302 TL /geceSeç
8.4
Süper97 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.2 km mesafede
Bölgede kano, binicilik, bisiklet sunan bu konaklama birimi, St.-Catharina church'nın yanında ve E-Village'a 40 dakikalık bir sürüş uzaklığındadır.
Başlangıç fiyatı4 360 TL /geceSeç

Ohé en Laak şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Ohé en Laak otelleri

Ohé en Laak, B&B, Brasserie Lakerhof ve Bed & Breakfast gibi 4 uygun fiyatlı otele ev sahipliği yapıyor. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Ohé en Laak şehir merkezindeki B&B, Brasserie Lakerhof'da konaklamanın tadını çıkarın. Avonturenpark Valdeludo'nın bitişiğindeki B&B, Brasserie Lakerhof, sadece 4058TL'dan başlayan fiyatlarla uygun fiyatlı bir seçimdir.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

İlk seyahatinizi planlıyorsanız, Ohé en Laak şehrinde Maasvilla - Amfibie - 31 veya Houseboat Waterlelie gibi birçok otel var ve bu sizi olayların ortasına getiriyor. Merkezi bir konumda kalmak istiyorsanız, Ohé en Laak şehrindeki Houseboat Waterlelie'da konaklamayı düşünün.

Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk'nın yakınında bulunan Maasvilla - Amfibie - 31, şehir merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk'ı ziyaret etmek istiyorsanız Maasvilla - Amfibie - 31 ve Statendam 16 gibi otelleri inceleyebilirsiniz.

Ohé en Laak 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Ohé en Laak şehrindeki en iyi tatil olanaklarına sahip 5 yıldızlı otel istiyorsanız Maasvilla - Amfibie - 31 ya da Hausboot Bellevue'a bakın.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Laaker Villa, Ohé en Laak şehrinde ekonomik bir daire olup, aynı zamanda Kapel onder de Linden'nın da yakınındadır. Laaker Villa gibi 2775TL'dan başlayan oda fiyatları ile harika B&B konaklama seçeneklerimiz bulunmaktadır. Bir iş seyahatindeyseniz, Ohé en Laak şehrindeki Bed & Breakfast veya B&B, Brasserie Lakerhof'da kalmayı düşünün. Bed & Breakfast, Ohé en Laak şehrinin en iyi tatil yerlerinden biri olarak derecelendirilmiş olup ücretsiz özel otopark, güneş terası, piknik alanı gibi olanaklar sunmaktadır.

Daha fazla gösterAz