Whangaparaoa otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Whangaparaoa şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Whangaparaoa LodgeMotel
8.4
Süper37 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.7 km mesafedeLittle Manly Beach 100 m mesafede
15 oda, spa tedavisi, ortak dinlenme salonu, barbekü ızgaralar içeren bu tesis, Whangaparaoa şehrindeki Karepiro Bay'a 10 dakikalık sürüş mesafesindedir.
Başlangıç fiyatı4 275 TL /geceSeç

Whangaparaoa şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Whangaparaoa otelleri

Bütçeye daha uygun bir alternatif, 720TL'lık oda fiyatlarına sahip 3 yıldızlı konaklama birimleri olan Little Manly Lodge olacaktır. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Whangaparaoa şehir merkezindeki Little Manly Lodge'da konaklamanın tadını çıkarın. Gulf Harbour Marina'a kısa bir yürüyüş mesafesindeki La Grande Vue Apartment, tasarruf etmek isteyen Whangaparaoa ziyaretçileri için iyi bir bütçe seçeneğidir.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Biraz gizlilik arıyorsanız, Dove Mansion gibi bir daire Whangaparaoa merkezinde iyi bir seçenektir, ayrıca o ücretsiz otopark, açık havuz, güneşlenme terası ile birlikte gelir. Whangaparaoa şehrindeyken Gulf Harbour semtinde The Voyager gibi bir otelde konaklamayı düşünün.

Room With Amazing Seaview, Little Manly Plajı'a 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almakta olup ücretsiz otopark, jakuzi ile rahat bir daire sunmaktadır.

Whangaparaoa 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Whangaparaoa şehrindeki lüks tatil için Whangaparaoa Lodge'da oda rezervasyonu yapabilirsiniz.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Room With Amazing Seaview, Little Manly Plajı'a sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde rahat bir dairedir. Dove Mansion, şehir merkezine yaklaşık 0.7 km uzaklıkta, ücretsiz otopark, açık havuz, güneşlenme terası sunan bir B&B dairesidir. Ailenizle seyahat etmeyi planlıyorsanız, Whangaparaoa Lodge size golf kursları, kano, balıkçılık sağlayan ve onu çocuklar için uygun bir yer haline getiren mükemmel bir seçimdir. Rekreasyondan hoşlananlar için Whangaparaoa şehrinin Manly Beach Guesthouse veya Whangaparaoa Lodge dahil olmak üzere 3 oteli var.

Daha fazla gösterAz