Pruszków otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Pruszków şehrindeki mevcut 4 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-4 / 4
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
Hotel Anton By DnsOda ve Kahvaltı
8.4
Süper74 yorum
Harita
Şehir merkezi 200 m mesafede
Museum of Ancient Mazovian Metallurgy'dan sadece 1 km uzaklıkta bulunan bu otel, konukların rahatlığı için güneş terası, piknik alanı, tenis kortu sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı2 379 TL /geceSeç
8.2
Süper152 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.2 km mesafede
Museum of Ancient Mazovian Metallurgy'dan sadece 1 km uzaklıkta bulunan bu otel, konukların rahatlığı için yüzme havuzu, sağlık kulübü sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı2 057 TL /geceSeç
Hotelik A2Konukevi
8.2
Süper190 yorum
Harita
Şehir merkezi 2.0 km mesafede
24 oda, ortak dinlenme salonu, bahçe içeren bu tesis, Pruszków şehrindeki Stawy Helenowskie'a 10 dakikalık sürüş mesafesindedir.
Başlangıç fiyatı868 TL /geceSeç
Comfortbiznes PruszkowOtel
8.0
Süper115 yorum
Harita
Şehir merkezi 200 m mesafede
Yüzme havuzuna sahip bu bütçeye uygun tesis, şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.
Başlangıç fiyatı1 350 TL /geceSeç

Pruszków şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Pruszków otelleri

Kısıtlı bütçeniz varsa, 298TL'dan başlayan oda fiyatları sunan Comfortbiznes 'da konaklayın. Comfortbiznes, Pruszków şehrinin kalbine 250 metre mesafede, bütçe dostu mükemmel bir seçenektir. Daha az ödeme yapmayı tercih ediyorsanız, Anielin Wschodni Park'a sadece birkaç adım mesafede yer alan Comfortbiznes 'a bakın. Pruszków tren istasyonunun yakınında uygun fiyatlı bir otel arıyorsanız, Comfortbiznes 'de kalabilirsiniz.

Pruszków havaalanları ve metro istasyonları

Pruszków şehrine seyahatiniz sırasında esnek kalmak istiyorsanız, şehri keşfetebileceğiniz Pruszków tren istasyonuna yürüyerek 10 dakikadan daha kısa bir mesafede bulunan Mieszkanie Dla 3-6 Osob gibi bir daireyi düşünün.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

3 yıldızlı Comfortbiznes, Pruszków şehrinin merkezinden 5 dakikalık mesafededir. Comfortbiznes, Pruszków şehir merkezinde, Muzeum DULAG 121'nın yakınındaki bir başka iyi oteldir.

Pruszków şehir merkezine yakın konumda bulunan Comfortbiznes, Muzeum DULAG 121'a yürüme mesafesinde bulunan 3 yıldızlı bir konaklama sunmaktadır. Pruszków şehrinde Gallery of Steel Figures yakınında kalmak için, Hotelik A2'da oda rezervasyonu yapın ve ücretsiz otopark, 24-saat resepsiyon, fotokopi makinesi gibi olanaklardan yararlanın.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Big Apartment 25 Minutes From Center Of Warsaw, Gallery of Steel Figures'a 5 dakikalık yürüme mesafesinde olup ücretsiz otopark, bebek karyolaları, yürüyüş sunmaktadır. Palac Potockich yakınında bulunan Apartament, ücretsiz otopark, alışveriş hizmeti sunan rahat bir B&B otelidir. Ailenizle birlikte Pruszków şehrini ziyaret ediyorsanız, ücretsiz otopark, 24-saat resepsiyon, fotokopi makinesi içeren çocuk dostu bir otel olan Nowa Stacja yakınında Hotelik A2 gibi bir otel seçin. Hotel Victor Desilva ayrıca 24-saat oda servisi, 24-saat güvenlik, aqua fitness gibi imkanları sunan popüler bir tesistir, böylece siz ve aileniz Pruszków şehrini keşfetmekle geçen bir günün ardından dinlenebilirsiniz.

Daha fazla gösterAz