Glazov otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Glazov şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
7.8
Çok iyi19 yorum
Harita
Şehir merkezi 1.6 km mesafede
Glazovskiy Krayevedcheskiy Muzey yakınında bulunan otel, 21 odanın yanı sıra otobüs durağına erişim imkanına sahiptir.
Başlangıç fiyatı1 833 TL /geceSeç

Glazov şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Glazov otelleri

Ucuz bir otele ihtiyacınız varsa, Gostinica Christall ve Mini hotel gibi Glazov şehrinde 3 ekonomik seçeneği bulacaksınız. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Glazov şehir merkezindeki Gostinica Christall'da konaklamanın tadını çıkarın. Glazovski Yerel Kültür Müzesi yakınında daha fazla ekonomik seçenek arıyorsanız, Gostinica Christall ve Mini hotel gibi otellere göz atın.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Glazov şehrine bir gezi yapmayı planlıyorsanız, şehir merkezinde kalmayı, Hotel Priestizh veya Gostinica Glazov'da bir oda rezervasyonu yapmayı düşünün. Gostinica Glazov şehir merkezine 650 metreden daha az bir uzaklıkta ve ücretsiz özel otopark, 24-saat resepsiyon, çamaşır yıkama hizmeti sunmaktadır.

Buk "Istoriko-Kul'turnyy Muzey-Zapovednik Udmurtskoy Respubliki "Idnakar"'a kolayca erişmek istiyorsanız, yakınında bulunan Gostinica Glazov gibi 10 dakikalık yürüme mesafesindeki bir oteli seçin. Buk "Istoriko-Kul'turnyy Muzey-Zapovednik Udmurtskoy Respubliki "Idnakar" dahil birçok popüler turistik yere yakın bulunan Gostinica Glazov'ı ve Glazovski Yerel Kültür Müzesi'dan birkaç adım mesafedeki Hotel Priestizh'ı ziyaret edebilirsiniz.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Tatildeyken Glazov şehrinde bir ev ortamı arıyorsanız, şehir merkezine yaklaşık 0,1 km uzaklıktaki Quartira Na Priajennikova 61 gibi konforlu bir daireye göz atın. Glazov şehrinde iş yapıyorsanız, güneşlenme terası, 24-saat resepsiyon, su kaydırakları bulunan Gostinica Christall'da rezervasyon yaptırın. Gostinica Christall, Glazov şehrinin en iyi tatil yerlerinden biri olarak derecelendirilmiş olup güneşlenme terası, 24-saat resepsiyon, su kaydırakları gibi olanaklar sunmaktadır.

Daha fazla gösterAz