Murom otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Murom şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Murom yakınındaki konaklama yerleri
Hotel Batashev Vyksa
Otel
8.2
Süper57 yorum
Harita
Murom 30.5 km mesafedeŞehir merkezi 30.5 km mesafede
Bölgede yürüyüş, masa tenisi sunan bu konaklama birimi, House-Museum of Crafts'nın yanında ve Okskiy Park'a 70 dakikalık bir sürüş uzaklığındadır.
Başlangıç fiyatı4 017 TL /geceSeç

Murom şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Murom otelleri

Bütçeye duyarlı bir gezginseniz, fiyatların 151TL'dan başlayan Hostel Sweet Sleep veya 230TL' dan başlayan oda fiyatları ile Apartment On Ekzemplyarskogo 53'ı düşünebilirsiniz. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Murom şehir merkezindeki Svatogor Korpus 3'da konaklamanın tadını çıkarın. Союз любви'a kısa bir yürüyüş mesafesindeki Apartment On Ekzemplyarskogo 53, tasarruf etmek isteyen Murom ziyaretçileri için iyi bir bütçe seçeneğidir.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Murom şehir merkezinde hareket halinde kalmak isterseniz, ücretsiz özel otopark, yürüyüş ile birlikte gelen Guest House Aist'da bir oda rezervasyonu düşünün. Guest House On Krasnoarmeysky 2 şehir merkezine 550 metreden daha az bir uzaklıkta ve ücretsiz özel otopark, buhar odası, bowling sunmaktadır.

Khlebnaya Gornitsa'a yakın olmak isteyenler için Boutique Hotel Tri Bogatyrya sizi çeşitli turistik mekanların bulunduğu şehir merkezine 10 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde konaklandıracaktır. Khlebnaya Gornitsa'i ziyaret etmeyi planlıyorsanız, Boutique Hotel Tri Bogatyrya veya Rusich otelinde oda ayırtmayı düşünüyorum.

Murom 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Boutique Hotel Tri Bogatyrya buradan 1.2 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Ailenizle Murom şehrine seyahat ediyorsanız ve uygun bir daireye ihtiyacınız varsa, Zhar-Ptitsa restoranına sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindeki Apartment On Komsomolskiy Pereulok 10'ı tercih edin. Apartament, sizi Holy Trinity Convent'a sadece 15 dakikalık yürüme mesafesine konaklama sunan rahat bir B&B'dir. Murom şehrini ziyaret eden aileler, ücretsiz özel otopark, buhar odası, badminton ile birlikte Muromskaya Usadba gibi otellere bakmak isteyebilir. Guest House V Gostyah U Skazki, tatilini ücretsiz özel otopark, spa salonu, yürüyüş gibi olanakları kullanarak Murom şehrinde rahatlamak isteyen gezginler için harika bir tesis.

Daha fazla gösterAz