Arinaga otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Arinaga şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
8.0
Süper46 yorum
Harita
Şehir merkezi 200 m mesafede
Kalkmuseum-von-risco-verde-arinaga'a yakın ve Victor Jara Theatre'nın yakınında bulunan bu aile otel, 8 sessiz oda sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı1 736 TL /geceSeç

Arinaga şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Arinaga otelleri

Düşük bütçeyle seyahat eden gezginler için, Arinaga şehrindeki Mi Casita harika bir seçimdir. Arinaga şehir merkezinde ucuz otel arayan düşük bütçeye sahip gezginler, şehrin göbeğine 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Mi Casita'da kalarak para tasarruf edebilir. Hevesli bir maceracıysanız, VIVO Playa Arinaga yakınındaki Mi Casita gibi bir otel rezervasyonu düşünün.

Arinaga havaalanları ve metro istasyonları

Kısa bir ziyaret için Arinaga şehrine seyahat ediyorsanız, burada Camping Playa De Vargas ve Country Home La Manigua gibi Las Palmas (LPA-Gran Canaria) yakınındaki 3 otel var.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Arinaga kalbinde ve VIVO Playa Arinaga gibi birçok turistik yere yürüme mesafesinde kalmak istiyorsanız, Apartamento Allegra gibi bir otel seçin. Apartamento Allegra, Arinaga şehir merkezinde, VIVO Playa Arinaga'nın yakınındaki bir başka iyi oteldir.

Arinaga şehrinden zevk almak için seyahat ediyorsanız ve merkezde kalmak istiyorsanız, Arinaga Beach gibi VIVO Playa Arinaga'nın yanında bir otel rezervasyonu yapın. VIVO Playa Arinaga'a yakın Arinaga Beach gibi sadece 5 dakikalık mesafede bulunan bir oteli seçin.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Tatildeyken Arinaga şehrinde bir ev ortamı arıyorsanız, şehir merkezine yaklaşık 0.3 km uzaklıktaki Emycanarias Holiday Homes Playa De Arinaga gibi konforlu bir daireye göz atın. Arinaga Playa 2B, Kalkmuseum-von-risco-verde-arinaga'a 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan bir B&B dairesidir.

Daha fazla gösterAz