Busot otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Busot şehrindeki mevcut 2 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-2 / 2
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.2
Süper86 yorum
Harita
Şehir merkezi 2.3 km mesafede
9 oda, bilardo, bahçe içeren bu tesis, Busot şehrindeki Ethnic Music Museum of Busot'a 10 dakikalık sürüş mesafesindedir.
Başlangıç fiyatı5 851 TL /geceSeç
Boutique Hotel Sierra De AlicanteOtel
8.4
Süper185 yorum
Harita
Şehir merkezi 200 m mesafedesubida Coves del Canelobre 1.5 km mesafede
Şehir merkezine 1 km'den daha az bir mesafede bulunan bu 7 odalı konaklama ortak dinlenme salonu, barbekü imkanları, kütüphane sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı2 861 TL /geceSeç

Busot şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Busot otelleri

Busot şehrindeki ekonomik otel bulmak için 3 yıldızlı ve fiyatı 766TL'dan başlayan Boutique Hotel Sierra De Alicante'ı inceleyin. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Busot şehir merkezindeki Boutique Hotel Sierra De Alicante'da konaklamanın tadını çıkarın. En çok beğenilen ekonomik otel Boutique Hotel Sierra De Alicante, Ethnic Music Museum of Busot'a arabayla kısa bir mesafede ve 766TL'dan başlayan konforlu konaklama imkanlarını sunar.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

İlk kez Busot şehrini ziyaret ediyorsanız, 766TL'dan başlayan fiyatları olan merkezi Boutique Hotel Sierra De Alicante'da kalmayı düşünün. Boutique Hotel Sierra De Alicante, Busot şehir merkezinde, Parroquia de Sant Llorenc Martir'nın yakınındaki bir başka iyi oteldir.

Parroquia de Sant Llorenc Martir yakınında kalmak isterseniz, 5 dakikalık yürüme mesafesindeki Boutique Hotel Sierra De Alicante'da oda rezervasyonu yapın. Busot şehrinin en ilgi çekici yerlerinden birini keşfetmek için, Parroquia de Sant Llorenc Martir'a yakın Boutique Hotel Sierra De Alicante gibi bir oteli seçin.

Busot 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Boutique Hotel Sierra De Alicante, golf kursları, güneşlenme terası, dalış ve şehir merkezine 0.1 km uzaklıkta mükemmel bir konum sunan bir butik oteldir.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Busot şehrinde bir iş etkinliğine katılmak isteyenler için, Boutique Hotel Sierra De Alicante, şehir merkezine 250 metre mesafede elverişli bir konuma sahiptir. Busot şehrinde rahat bir tatil oteli arıyorsanız, Raco de les Coves'a 5 dakikalık yürüme mesafesindeki Boutique Hotel Sierra De Alicante'ı seçebilirsiniz.

Daha fazla gösterAz