Mont-roig del Camp otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Mont-roig del Camp şehrindeki mevcut 1 otel arasında arayın

Giriş
Çar, 05 Haz
-
Çıkış
Per, 06 Haz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Çar, 05 Haz
-
Çıkış
Per, 06 Haz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Çar, 05 Haz
-
Çıkış
Per, 06 Haz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
Pierre & Vacances Resort Bonavista De BonmontOtel
8.4
Süper278 yorum
Harita
Şehir merkezi 5.4 km mesafede
Akdeniz'nın yakınında yer alan modern otel, konuklarını plaj voleybolu, bocce gibi olanakların tadını çıkarmaya ve lounge barda yemek yemeye davet eder.
Başlangıç fiyatı2 793 TL /geceSeç

Mont-roig del Camp şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Mont-roig del Camp otelleri

Bütçeli kalacak bir yer arıyorsanız, gecelik 852TL tutarında uygun fiyatlı bir daire olan Edificio Calas II'ı düşünün. Edificio Calas II, Mont-roig del Camp şehrinde Ermita Mare De Deu De La Roca Kilisesi'a arabayla 10 dakikalık mesafede basit bir ekonomik konaklama imkanı sunmaktadır.

Mont-roig del Camp havaalanları ve metro istasyonları

Hotel Morell Tarragona (QGN-Camp de Tarragona Tren İstasyonu) havalimanına yaklaşık 4.4 km uzaklıkta, böylece erken uçuşa yetişebilirsiniz.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Mont-roig del Camp şehrine bir aile gezisi planlıyorsanız, Miami Platja semtinde veranda, yüzme havuzu bulunan Apartamento Vista A La Piscina Para 6 Personas En Miami Playa'da konaklayın. Miami Platja semtinde güzel bir konuma sahip olan Apartamento Vista A La Piscina Para 6 Personas En Miami Playa, Mont-roig del Camp şehrinde konfor arayan geziler için harika bir seçimdir.

Centre Miro Sanat Galerisi'nın yakınında bulunan Hotel Mont-Roig, şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Centre Miro Sanat Galerisi'a yakın olmak istiyorsanız, Hotel Mont-Roig gibi bir otel seçin.

Mont-roig del Camp 'de lüks ve butik konaklama yerleri

The Westin Bonmont Golf Resort And Spa, Castell Monestir d'Escornalbou'a 10 km uzaklıkta yer alan birinci sınıf lüks bir oteldir.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Edificio Calas II, veranda, rüzgâr sörfü, basketbol ile sizi Mont-roig del Camp şehrinin göbeğine yerleştiren ucuz bir dairedir. Meddays Chalet Grego, Caprabo Miami Playa'a 10 dakikalık yürüme mesafesinde standart bir B&B'dir. Apartamento Malibu II, ücretsiz otopark, açık havuz gibi olanakların sunduğu Dr. Fleming yakınında kalmak isteyen aileler için Mont-roig del Camp şehrinde mükemmel bir apartman seçeneğidir. Mont-roig del Camp şehrinde rahat bir tatil oteli arıyorsanız, Platja del Mas de l'Arany'a 10 dakikalık yürüme mesafesindeki Paraiso Villa With Private Beach'ı seçebilirsiniz.

Daha fazla gösterAz