Worsley otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Worsley şehrindeki mevcut 2 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-2 / 2
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.4
Süper289 yorum
Harita
Şehir merkezi 800 m mesafedeWorsley Court House 300 m mesafede
Konuklar turistik bir bölgede modern tesiste kalırken bir spor salonu, fitness kursları, fitnes merkezi ve yüzme havuzunun tadını çıkarabilirler.
Başlangıç fiyatı1 607 TL /geceSeç
8.4
Süper450 yorum
Harita
Şehir merkezi 300 m mesafedeWorsley Court House 900 m mesafede
Salford semtinde yer alan bu otel, güneş terası, masaj, ısıtmalı kapalı havuz ile birlikte geniş alakart restorana sahiptir.
Başlangıç fiyatı4 115 TL /geceSeç

Worsley şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Worsley otelleri

1439TL'lık fiyatlar sunan düşük bütçeli Novotel Manchester West'da kalıp bir servet harcamadan Worsley şehrine gelebilirsiniz. Worsley şehir merkezine yakın kalmak için, Novotel Manchester West, 850 metre uzaklıkta mükemmel bütçeli konaklama sunmaktadır. Daha az ödeme yapmayı tercih ediyorsanız, Worsley Court House'a sadece birkaç adım mesafede yer alan Novotel Manchester West'a bakın. Özellikle ucuz fiyatları bulmak için Salford semtindeki otellere bakın, mesela Novotel Manchester West gibi 1439TL'dan başlayan fiyatlarla otele.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Kent merkezine 0,2 km'den daha az mesafedeki Delta Hotels By Marriott Park Country Club en çok beğenilen seçenek.

Worsley Court House'a yakın olmak isteyenler için Delta Hotels By Marriott Park Country Club sizi çeşitli turistik mekanların bulunduğu şehir merkezine 5 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde konaklandıracaktır. Novotel Manchester West, Worsley Court House'nın bitişiğinde ve Worsley şehrinin merkezine sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Worsley 'de lüks ve butik konaklama yerleri

Şehir merkezine sadece 0,2 km uzaklıktaki lüks Delta Hotels By Marriott Park Country Club'de, güzellik tedavileri, buharlı hamam, 24-saat resepsiyon gibi olanaklardan faydalanarak rahatlayabilirsiniz. Worsley şehrinde 4 yıldızlı konaklama için Salford semtindeki lüks Delta Hotels By Marriott Park Country Club'ı inceleyin. Zincir oteller arasında golf kursları, güneşlenme terası, çamaşır yıkama hizmeti gibi muhteşem özelliklere sahip 3 yıldızlı Novotel Manchester West bulunmaktadır.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Worsley şehrinde iş seyahatindeyseniz, şehir merkezine 850 metre mesafedeki Novotel Manchester West'da konaklayın. Delta Hotels By Marriott Park Country Club, Worsley şehrinde güzellik tedavileri, buharlı hamam, 24-saat resepsiyon gibi olanakları arayan gezginler için rahat bir resort oteldir.

Daha fazla gösterAz