Püttlingen otelleri ve konaklama yerleri

50'den fazla sağlayıcıdan Püttlingen şehrindeki mevcut 2 otel arasında arayın

Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Giriş
Tarih seçiniz
-
Çıkış
Tarih seçiniz
Odalar & Konuklar2 Misafir, 1 Oda
1Filtrele ve Sırala
Haritayı göster
Haritayı göster
1-2 / 2
Sırala: yüksek popülerlik
  • Fiyat: düşükten yükseğe
  • Fiyat: yüksekten düşüğe
  • Konuk puanı: yüksekten düşüğe
  • Popülerlik: yüksekten düşüğe
8.4
Süper54 yorum
Harita
Şehir merkezi 400 m mesafede
Püttlingen şehrindeki Völklingen Demir İşletmesi'a yakın yer alan bu otel, 20 oda ve inanılmaz şehir manzarası sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı2 724 TL /geceSeç
Domizil Alte Post Otel PüttlingenOtel
8.4
Süper32 yorum
Harita
Şehir merkezi 400 m mesafede
Volklingen steelworks'a birkaç adım mesafede yer alan otel, şehir manzarasına sahip 18 oda sunmaktadır.
Başlangıç fiyatı1 987 TL /geceSeç

Püttlingen şehrinde nerede kalınır?

En iyi ucuz Püttlingen otelleri

Uhrmachers Haus yakınında Domizil Alte Post'de oda rezervasyonu yapmak için Bookeder.com kullanarak zamandan ve paradan tasarruf edin. Eğer sınırlı bütçeniz varsa, Püttlingen şehir merkezindeki Domizil Alte Post'da konaklamanın tadını çıkarın. Püttlingen şehrinin görülmeye değer yerlerine yürüme mesafesinde olmak istiyorsanız, 1837TL'dan başlayan oda fiyatları ile uygun fiyatlı Domizil Alte Post gibi Hexenturm yakınında bir otel seçin.

Şehir merkezindeki otellerde konaklamanın kolaylığı

Püttlingen şehir merkezinde, 3 yıldızlı konaklama imkanı sunan, ücretsiz özel otopark, güneş terası, oda temizliği ile donatılmış Hotel Stadt dahil olmak üzere, mükemmel olarak değerlendirilmiş çok sayıda otel bulacaksınız. Puttlinger Schlosschen ile ilgilenen gezginler Püttlingen şehrinin kalbindeki Domizil Alte Post'ı inceleyebilir.

Püttlingen'a ilk kez gelen bir ziyaretçiyseniz, Puttlinger Schlosschen yakınlarındaki merkezde, Hotel Stadt veya Domizil Alte Post'da kalmayı tercih edebilirsiniz. Başlıca ilgi çekici yerlere yakın olmak için Püttlingen, Puttlinger Schlosschen'a de yakın olan Hotel Stadt sunmaktadır.

En iyi daire, pansiyon ve diğer otelleri inceleyip bulun

Apartment Marielena ve Apartment Mirabelle 2 gibi daireler, Püttlingen şehrindeki 8 uygun fiyatlı seçeneklerin arasında cep dostu konaklama birimleridir. Püttlingen ev konforunuz ve atmosferi için Apartment Katharina veya Quartier Walzwerk gibi 15 B&B seçeneğine sahiptir. Püttlingen şehrindeki Domizil Alte Post aile odaları şehir merkezine yaklaşık 0,4 km uzaklıktadır. Hotel Stadt, Püttlingen şehrinin en iyi tatil yerlerinden biri olarak derecelendirilmiş olup ücretsiz özel otopark, güneş terası, oda temizliği gibi olanaklar sunmaktadır.

Daha fazla gösterAz